KONEČNĚ VYJÍŽĎKA

Kamarádi, přátelé, členové genčíčku.

Tak jsme se konečně dočkali. Počasí, volno, technický stav motorek a všechno ostatní nám přálo, tak jsme konečně vyjeli. Je smutné, že to byla naše letošní první společná vyjížďka, ale o to více jsme si ji užili. Náš velevážený GŘG Karel opět naplánoval krásnou trasu, bohužel rodinné záležitosti ho od nás odtrhli kousek za Slušovicemi, a tak jsme pokračovali bez něj.

Ale od začátku. Sešli jsme se u našeho Tesca v brzkých popoledních hodinách a jako vždy nás přijel vyprovodit Pája.A nemožné se stalo skutečností. Mnoho vody uplynulo od doby, kdy Tomáš vyměnil "motorku" za HD a tak po několika letech oprav, úprav, vylepšení a uvedení do provozu se k nám konečně přidal.

První zastávka byla už na Trojáku - ve 30°C člověk opravdu vyprahne a musí se napít. To se nedá nic dělat.Jen některým to bylo málo (Ondra Slunečník), tak se raději ani nevysvlékl z kombinézy a sedl si na sluníčko.Další zastávka byla již bez předsedy. Luhačovická - Pozlovická přehrada.Hrad Brumov-Bylnice.A další občerstvení s polívčičkou - Koliba u Valašských Klobouk.Marťa bavič.Zahřáli  jsme se polévkou a můžeme vyrazit.Čertovy skály v Lidečku.A poslední občerstvení - zmrzlinka v Huslenkách. Pak ještě natankovat a přes Soláň domů.A chutnalo všem.Po všech těch omezeních díky různým virům jsme se konečně společně pořádně projeli. Krásných 210 km, tak to už někteří mají letos najeto 300!!! 

Sice začínají prázdniny, ale věřím, že se zase domluvíme a doženeme jarní deficit v sedlech.

Přeji všem krásné prožití léta a dovolených a zase někdy v sedle.

ŽENKLAVACZKU ZDAR

Raďas mřg