KOVID NEKOVID

 Kamarádi, přátelé, členové genčíčku.

Opět uplynulo spoustu vody v našem potoce a na našich stránkách  se neobjevilo nic nového.  Já se kaji a omlouvám, ale když ono zas tak moc nebylo o čem psát. Každopádně jsem se rozhodl to změnit a něco Vám napsat. (Taky ze srtrachu, neb se objevily hlasy o výměně MŘG).

Doba je divná a nedopřává nám se scházet jak jsme byli zvyklí (hahaha). Zavřeli nám pivovar i "Miloša", ale naštěstí se otevřely jiné prostory, třeba "Pánský klub u Jožka", kde bylo pivo v každou dobu. Jen jsme museli dodržovat opatření a scházet se jen po jednom v rouškách a PCHOJ (protichemická ochrana jednotlivce). Taky jsme zjístili, že se dá pít distančně a online přes telefón a počítač. Nás jen tak něco nezastaví. 

Bohužel jsme museli odložit některé, již tradiční akce, jako předvánoční setkání v pivovaru a Silvestrovská oslava, kterou většina oslavila jen v rodinném kruhu. Naštěstí předsilvestrovského výšlapu na Javorník jsem se neúčastnil jen já, protože mne skolila virózka, ale ostatní členové to zachránili. 

Pár fotek z akcí, které proběhly dávno před restrikcemi a byly tudíž povolené. 

Třeba když jsme se sešli u Kajoška a Verči na svařák a pár piv.                    Nebo u Marti a Nikol.                      Nebo když jsme se šli podívat na dřevo.                      Nebo když měla Verča narozeniny a předseda pronesl krásnou, oslavnou báseň.

 

  NÁS prostě jen tak něco nezastaví. MY nakonec zvítězíme a cestu si k sobě najdeme.

Co dodat na závěr? Počasí se pomalu začíná umoudřovat, jako předzvěst nové sezóny. Stroje v garážích získávají svúj obviklý lesk a my už se nemúžeme dočkat ,až na ně konečně usedneme a rozjedeme se vstříc novým zážitkům. Snad nebudeme muset jezdit jen po naší (i když krásné) obci a budeme moci vyjet až za hranice našich okresú a všedních dnů.

Přeji Vám všem hlavně hodně zdraví, pevné nervy a trpělivosti.

ŽENKLAVACZKU ZDAR

Raďas mřg